Vauvaperheille

Palvelumme
🤎 vauvan­hoitoa
🤎 Postpartum-kotikäynnit
🤎 Baby Balance® -hierontaa

”Jokainen vastasyntynyt ansaitsee osakseen ihastelua ja lämpimän sylin.” -Maija ja Maura

Vauvan­hoito

Vauvan hoivaa taidolla – ja sopivasti tunteella. Hoivapalvelumme on erikoistunut vauvoihin ja heille tahdomme tarjota vain parasta. Vauvalla on mahdollisuus saada hoidon yhteydessä Baby Balance® -vauvahierontaa. Kuljemme perheenne rinnalla vastasyntyneestä aina siihen saakka, kun teillä on tarve luotettavalle ja laadukkaalle hoivalle.

KAIPAATKO OMAA AIKAA?

Panostamalla omaan hyvinvointiin tuet koko perheen jaksamista. Sinä teet juuri sitä, mistä itse nautit ja vauvasi saa mitä parhainta hoivaa.

ITKUINEN TAI MUUTEN HOIVAA VAILLA OLEVA VAUVA?

Kareliahoivan ammattilaiset haluavat olla juuri näiden vauvojen ja perheiden tukena. Baby Balance -hieronnalla vauvaa voidaan auttaa ja samalla vanhempi saa mahdollisuuden keskustella vauva-arjen kokemuksista, iloista ja huolista.

VAUVAVUOSI JA TYÖ

Vauvavuoteen voi kuulua myös työtä tai opiskelua eri muodoissa. Haluamme olla lapsiperheen rinnalla erilaisissa arjen tilanteissa.
Hoivapalvelumme kulkee tarvittaessa mukanasi kodin ulkopuolelle ja mahdollistaa esimerkiksi rintaruokinnan. Sinun ei tarvitse olla pitkiä aikoja erossa vauvastasi.

“Ammatillisen osaamisen lisäksi meillä on omakohtaista kokemusta keskoslapsista, nepsylapsista ja kehitysvammaisten lapsien kanssa toimimisesta sekä suurperheistä.”
Maija & Maura

Soita meille tai varaa aika! 🤎

Postpartum-kotikäynnit

Onnea pienestä ihmeestä! Vastasyntyneen elämän merkittävimmät hetket ovat tässä ja nyt. Mietityttääkö arki kotona vauvan kanssa – osaanko, uskallanko, jaksanko?

Äidin herkistynyt mieli voi heitellä ilosta itkuun. Tunteiden ja mielialojen vaihtelu voi herättää sekä itsessä että puolisossa myös huolta. Hormonaalisella herkistymisellä on merkityksensä äidin ja vauvan välisessä vuorovaikutussuhteessa. Mieli tasaantuu, kun vanhemmat tutustuvat rauhassa vauvaan ja saavat varmuutta vauvan hoitoon. On tärkeää, että vanhemmat saavat riittävästi lepoa ja tukea uudessa tilanteessa.

Kotikäynnillä voimme tukea vanhempaa esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • vauvan itkuisuus
  • imetys ja muu vauvan ruokinta
  • uni
  • kylvetys
  • vaipanvaihto
  • muu vauvanhoito
  • perheen jaksamiseen liittyvät asiat

Kareliahoiva tarjoaa vauvaperheisiin apua kattavasti ja joustavasti. Pyrimme järjestämään ensikäynnin jopa samana päivänä. Soita meille tai varaa aika! 🤎

Baby Balance® -vauva­hieronta

Baby Balance® -vauvahieronta on anatomisen tarkka ja kokonaisvaltainen hierontamuoto. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

Hoidolla pyritään helpottamaan mm. itkuisuutta, levottomuutta, vatsavaivoja, uniongelmia sekä kehon kireyksiä. Uutta tietoa ja hoitotuloksia raportoidaan jatkuvasti, seuraamme niitä mielenkiinnolla.

Baby Balance -tekniikalla kehoa käsitellään hyvin kokonaisvaltaisesti vyöhykepisteiden, hermoston, lihasten ja faskioiden eli lihaskalvojen kautta. Nivelalueet hoidetaan perinteisen jäsenkorjauksen otteilla.

Baby Balance® -vauvahieronta sopii myös isommalle lapselle. Yhdestäkin hoitokerrasta on apua, mutta useimmat lapset saavat pitkäkestoisen avun vähintään kolmen hoitokerran jälkeen. Rauhallinen, osaava ja lempeä kosketus sekä vauvantahtisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Vauva saa ruokailla kesken hoidon ja hoitoa voidaan tehdä kotona esimerkiksi sylissä, sängyllä tai hoitopöydällä. Käytämme hieronnassa Luomu Neitsytoliiviöljyä.

Balancecare.fi-sivustolta voit katsoa oman alueesi BabyBalance®-taitajat. Hierontametodi on verrattain tuore ja opinnot karttuvat hiljalleen ja osaaminen vahvistuu jokaisen hieronnan myötä.

Ota yhteyttä ja varaa aika Baby Balance® -hierontaa varten 🤎

Yleistä

Vauvanhoidon kesto on minimissään 2h. Ensikäynnillä mietimme perheen kanssa mitä & milloin ja suunnittelemme ja sovimme mahdollisista tulevista käynneistä.

Tyytyväisyys­takuu

Palvelumme voidaan keskeyttää, mikäli et ole tyytyväinen.

Koti­talous­vähennys

Palvelumme oikeuttaa koti­talous­vähennykseen.

Aito, lämmin ja välittävä. Kolme sanaa, jotka kuvailevat täysin Kareliahoivan naisia. ”Jokainen vastasyntynyt ansaitsee osakseen ihastelua ja lämpimän sylin”, oli lause, joka jäi mieleeni babybalance-käynniltä. Mielestäni niin kauniisti sanottu 🤎 Ihanaa ja kokonaisvaltaista palvelua!

– Alisa

Nykyvanhempi kokee enenevissä määrin paineita myös ulkopuolelta tulevista ohjeista ja neuvoista. Niiden tarkoitus on usein hyvä, mutta arjessa ne voivat osoittautua kuormittaviksi ja toimimattomiksi. Tietotulvan keskellä omaan vanhemmuuteen ja omiin vahvuuksiin luottaminen korostuu. Jokaisella vanhemmalla ja perheellä on ainutlaatuinen tapa elää, yhtä oikeaa tapaa ei ole.

Useimmille myötätunnon osoittaminen muita kohtaan on helpompaa kuin itselleen. Missiomme on, että me kaikki vanhemmat osaisimme olla armollisempia itseämme kohtaan. Vanhemmuudessa kolhuja tulee jokaiselle, mutta niihin ei kannata eikä saa jäädä. Itseensä myötätuntoisesti suhtautuva vanhempi pääsee helpommin haasteiden yli ja elämänlaatu on heillä parempi.